Frank Knevels wint sponsorcontract
Komkommerteler Frank Knevels uit Chaam heeft samen met zijn mountainbikepartner Jan Oomen het Haifa-sponsorcontract in de wacht gesleept.
De mountainbikers hebben 663 stemmen in de wacht gesleept. De Jongens D1 van hockeyvereniging Westland zijn op de tweede plaats geëindigd met 639 stemmen. In
totaal hebben bijna tweeduizend personen een stem uitgebracht op één van de vijf sportteams die kans maakten op het sponsorcontract van meststoffen- leverancier Haifa.

Cape Epic 2012
Knevels is dolblij met het sponsorcontract. Samen met Oomen is hij in voorbereiding voor de Cape Epic 2012 in Zuid Afrika. Dit is de zwaarste 8-daagse mountainbike- wedstrijd ter wereld. De mountainbiketeams moeten 800 kilometer overbruggen door woest terrein en ruim 16.000 hoogtemeters overwinnen. Knevels: “We trainen veel in de avond, soms op vrije dagen en ook in het weekend. We zijn ongeveer zes maanden lang tussen de tien en vijftien uur per week bezig en betalen het meeste uit eigen zak. Het is super gaaf dat Haifa nu onze activiteiten ondersteunt.”

Volgen wedstrijd
Haifa zal de activiteiten van het team hierna volgen en er op deze site verslag van doen. De Cape Epic 2012 wordt verreden van 25 maart tot 1 april in Zuid-Afrika.